GGD sluit test- en vaccinatielocaties aan de kust in verband met storm

GGD sluit test- en vaccinatielocaties aan de kust in verband met storm

De GGD sluit maandag test- en vaccinatielocaties in Vlissingen, Rotterdam, Purmerend en Zaandam, in verband met een storm die maandag vroeg aan land komt. Mensen die al een tijdslot hadden ingepland, moeten op andere locaties een nieuwe afspraak maken. De testlocatie in Vlissingen gaat dicht omdat de GGD wil voorkomen dat de grote overdekte tenten, waarin de testen worden afgenomen, wegwaaien.

Vanaf maandagochtend komen er in de kustprovincies zware windstoten voor van 80 tot 90 kilometer per uur, in de kustgebieden tot 100 kilometer per uur en vlak aan zee tot ongeveer 110 kilometer per uur. In de loop van de ochtend zijn er ook elders in het land zware windstoten.

Reageer of discussieer mee

Vond u GGD sluit test- en vaccinatielocaties aan de kust in verband met storm nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “GGD sluit test- en vaccinatielocaties aan de kust in verband met storm” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…