Gratis zelftesten te bestellen voor ieder gezin QR Code

Gratis zelftesten te bestellen voor ieder gezin QR Code

Vanaf morgen kunnen gezinnen twee gratis zelftesten bestellen. De regering hoopt dat daarmee een piek in coronabesmettingen na de zomervakantie uitblijft. Alle reizigers vanaf 12 jaar die terugkeren naar Nederland vanuit een ‘geel’ land, moeten vanaf vandaag of volledig gevaccineerd zijn of maximaal 48 uur voor vertrek negatief zijn getest, of 24 uur met een sneltest. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog.

Iedereen die dat wil, kan binnenkort twee gratis zelftesten bestellen. ,,Testen blijft belangrijk want zonder dat je het zelf weet, kun je andere mensen besmetten met het coronavirus, ook als je geen klachten hebt”, aldus het ministerie van Volksgezondheid.

Deze maand krijgen alle Nederlandse huishoudens een brief met een code in de bus, waarmee ze de twee gratis zelftesten kunnen bestellen. De eerste brieven vallen morgen op de mat. Scholieren en studenten kunnen de gratis zelftesten ook krijgen via hun school, universiteit of andere opleiding. Wie meer dan twee zelftesten nodig heeft, kan ze kopen bij de supermarkt, drogist en apotheek.

Vorig jaar liep direct na de zomervakantie het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames snel op. Het kabinet hoopt dat dit najaar te voorkomen, onder meer met de gratis verstrekking van de zelftesten.

Reageer of discussieer mee

Vond u Gratis zelftesten te bestellen voor ieder gezin QR Code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Gratis zelftesten te bestellen voor ieder gezin QR Code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…