Groei in vierde kwartaal, Nederlandse economie weer groter dan voor qr code corona

Groei in vierde kwartaal, Nederlandse economie weer groter dan voor qr code corona

AMSTERDAM – De Nederlandse economie is in het vierde kwartaal met 0,9% gegroeid. Dat de groei zo laag uitviel, is vooral vanwege de strenge lockdown die vanaf medio december in ging. Over heel 2021 groeide de economie met 4,8%. Daarmee is de krimp van pandemiejaar 2020 ingelopen, blijkt uit de nieuwste CBS-cijfers.

De groei was stukken lager dan in het tweede en derde kwartaal van 2021. Toen groeide onze economie nog met 3,8%. en 2,1%. Dat er in het vierde kwartaal tóch nog een plusje overbleef, was volgens het CBS vooral te danken aan hogere investeringen, die met 2,6% stegen, en het handelssaldo. Ook gaf de overheid meer geld uit.

Reageer of discussieer mee

Vond u Groei in vierde kwartaal, Nederlandse economie weer groter dan voor qr code corona nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Groei in vierde kwartaal, Nederlandse economie weer groter dan voor qr code corona” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…