Het gevaar van wappies

Het gevaar van wappies

Het is werkelijk niet te geloven. Er heerst een pandemie met de naam COVID-19 volksmond Corona. Natuurlijk zijn er mensen die dit niet geloven die denken dat het een een of ander dit verzonnen heeft om de mens te bedwingen of een andere vage reden. Het dragen van een mondkapje gaf deze mensen:

benauwdheid – maar roken wel van alles of heel veel
het gevoel van dwang – maar we moeten (met name) moeten wel naar hun luisteren anders bedreigen, schreeuwen of schelden ze je huid vol
geeft andere virussen of ziektes – hoe dan? Je ademt in het mondkapje, dus wordt je ziek van je eigen lucht? Dan ben je niet helemaal gezond lijkt mij..

Sinds we mondkapjes dragen, ben ik juist niet ziek geworden, heb ik geen last van Corona, zelfs geen griep. Zie je niet het voordeel? Maar dan heb je mensen die zeggen, ja je hebt geen Corona, zie je wel dat bestaat niet. De IC’s zitten helemaal niet vol ik heb het zelf gezien op facebook (ik kom hier zo op terug). Zelf bezoeken ze geen IC’s en kijken ze niet verder dan hun neus lang is. Oh dan heb je nog wappies zoals Bianca Wagt. Wat een flapdrol is dat zeg, zie interview hierzo. Dit gaat werkelijk nergens over. Iedereen die daar om aandacht vraag zijn mensen die:

1. geen geboorterecht moeten hebben
2. waar ze hun moeten oppakken en op een eiland moeten plaatsen met hun soortgenoten
3. geen stemrecht moeten hebben
4. en nog heel veel dingen niet meer moeten hebben

Disclaimer: Los wat iemand denkt wij houden ons wel aan de regels, dragen wel een mondkapje waar dat moet en gaan zeker geen discussies aan (tja hier wel dan) en laten ons wel vaccineren.

Dan heb je mensen die helemaal gek geworden zijn: Viola Holt denkt dat ze magnetisch is na contact met gevaccineerde.. Link. Maar terug naar Bianca Wagt, sluit haar ajb op.

Dit slaat werkelijk alles, ze willen vrijheid maar met een prikje dan maar niet. Eigen keuze, maar oplossen absoluut niet. Dit soort mensen moeten opgesloten worden en nooit maar dan nooit meer vrij gelaten worden. Mijn god, of je nou een vaccinatie wil of niet, maar om nu je briefje te verbranden onder trommelgeluid in een cirkel met andere mensen dan ben je rijp voor de psychiater. Ik ben benieuwd hoeveel van deze mensen zich wel hebben laten vaccineren tegen DTP en HepA om twee weken lang aan een zwembad in hun all inclusive in Turkije te hangen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Het gevaar van wappies nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Het gevaar van wappies” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…