Historische QR-code bordjes in Maassluis onthuld

Historische QR-code bordjes in Maassluis onthuld

In Maassluis zijn de eerste historische QR-code bordjes onthuld. Door de code te scannen kunnen voorbijgangers meer te weten komen over het betreffende gebouw of object.

Bij gebouwen en objecten in Maassluis zullen de komende tijd nog meer van deze bordjes verschijnen.

De Historische Vereniging Maassluis en Ervaar Maassluis hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe manier van informatievoorziening. “Op deze manier kunnen bezoekers en eigen inwoners kennismaken met de geschiedenis van Maassluis”, aldus Annique Camphens van Ervaar Maassluis.

Burgemeester Edo Haan hoopt dat er op deze manier nog meer mensen naar de stad komen om te genieten van de historie en het moois dat Maassluis te bieden heeft.

Reageer of discussieer mee

Vond u Historische QR-code bordjes in Maassluis onthuld nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Historische QR-code bordjes in Maassluis onthuld” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…