Hoe kom ik aan een QR code op papier?

Hoe kom ik aan een QR code op papier?

Heb je geen smartphone of kun je geen coronatoegangsbewijs afdrukken? Dan kun je ook telefonisch een papieren coronatoegangsbewijs met QR-code aanvragen. Dat kan via telefoonnummer 0800-1351 – je hebt dan wel je BSN (burgerservicenummer) nodig. Voor meer informatie kijk je op de site van de Rijksoverheid.

U heeft geen mobiel internet nodig om CoronaCheck op uw smartphone te kunnen gebruiken. Of om de QR-code te laten zien. U heeft een internet-verbinding nodig bij het ophalen van uw gegevens in de app om een coronabewijs te maken. Daarnaast moet de CoronaCheck 1 keer per 3 dagen online zijn om instellingen op te halen.

Ik heb geen computer om een QR-code te printen

Heeft u geen computer en wilt u online een coronabewijs aanmaken? Of wilt u een coronabewijs uitprinten, maar heeft u geen printer? Vraag om hulp aan familie, vrienden of een buur. Ook hebben veel bibliotheken het Informatiepunt Digitale Overheid. De medewerkers zij kunnen u begeleiden. Op deze manier kunt u toch een bewijs aanmaken en gelijk gebruiken.

Is dit niet mogelijk? Lees met wie u dan contact kunt opnemen:

Gegevens met RIVM gedeeld of door GGD geprikt?

Neem contact op met telefoonnummer 0800-1421. Of met 0800-1351. U wordt dan doorverwezen naar een telefoonsysteem waar u zelf uw coronabewijs via de telefoon kunt aanvragen. Zorg ervoor dat u de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • uw BSN;
  • en uw postcode (waarmee u staat ingeschreven bij de gemeente).

Dit bewijs krijgt u per post opgestuurd. Houd er rekening mee dat dit minimaal 5 werkdagen kan duren.

Vindt u zelf het aanvragen via de telefoon lastig? Vraag om hulp aan familie, vrienden of een buur.

Ook kunt u terecht bij de bibliotheek. De medewerkers kunnen u helpen om op deze manier een coronabewijs aan te maken.

Geen gegevens gedeeld of niet door GGD geprikt? Dan kunt u contact opnemen met de zorgverlener die u geprikt heeft. Deze kan dan een papieren coronabewijs voor u uitprinten.

Reageer of discussieer mee

Vond u Hoe kom ik aan een QR code op papier? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Hoe kom ik aan een QR code op papier?” mag u delen met anderen 😉

5 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…