Hoe krijg je een coronacertificaat om te reizen? En wat als je nog maar één vaccin hebt gekregen?

Hoe krijg je een coronacertificaat om te reizen? En wat als je nog maar één vaccin hebt gekregen?

Met een coronacertificaat zal je deze zomer makkelijker kunnen reizen doorheen de landen van de Europese Unie, zo kwam Europa deze week tot een akkoord. Maar hoe kan je zo’n certificaat krijgen? Wat als je nog maar één keer gevaccineerd bent? En wat met kinderen? Een antwoord op jullie meest gestelde vragen.

De onderhandelaars van het Europese Parlement en de Europese lidstaten bereikten donderdag een akkoord over het zogenaamde “EU Digital COVID Certificate”. Zo’n certificaat moet het mogelijk maken om vanaf de zomer vrij te reizen binnen de Europese Unie. Het certificaat zal beschikbaar zijn via een QR-code op je smartphone, of via een document op papier.

Om een certificaat te kunnen krijgen, moet je aan één van volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bent gevaccineerd tegen het coronavirus.
  • Je beschikt over een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur, of over een negatieve sneltest die niet ouder is dan 24 uur.
  • Je testte positief op het coronavirus in de voorbije 6 maanden en je hebt dus voldoende immuniteit opgebouwd.

Eigenlijk gaat het dus om drie verschillende soorten certificaten.

Reageer of discussieer mee

Vond u Hoe krijg je een coronacertificaat om te reizen? En wat als je nog maar één vaccin hebt gekregen? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Hoe krijg je een coronacertificaat om te reizen? En wat als je nog maar één vaccin hebt gekregen?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…