Huisartsenpost Oss weer open na corona-uitval

Huisartsenpost Oss weer open na corona-uitval

De huisartsenpost in Oss gaat komend weekend weer open. De post was dicht door uitval van personeel door corona. “De drukte van het weekend maakt dat inzet van team Uden én Oss in deze regio nodig is, zodat we de drukte over twee posten kunnen verdelen”, laat Harrie Geboers van de huisartsenposten in Oost-Brabant weten.

Komende maandag wordt bekeken of de post ook doordeweeks weer open kan. “Dan besluiten we wat we gaan doen qua indeling en bezetting op de doordeweekse dagen van de komende week.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Huisartsenpost Oss weer open na corona-uitval nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Huisartsenpost Oss weer open na corona-uitval” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…