In deze kroeg is geen QR-code nodig!

In deze kroeg is geen QR-code nodig!

Ook al is de horeca vanaf 25 september verplicht om naar een corona QR-code te vragen, kroegeigenaar Johan de Vos uit Breda zal dat niet doen. In zijn Boerke Verschuren is iedereen welkom. De Vos, sinds de coronacrisis een boegbeeld voor de vaderlandse horeca, snapt het nut van een QR-code wel, maar niet overal. ,,Voor grote evenementen begrijp ik het gebruik. Maar in de horeca ben je eigenlijk te laat. De kroeg is echt iets anders dan een festival of ander evenement waar je een kaartje voor koopt.” Voor zijn eigen kroeg heeft de horecaondernemer al een oplossing bedacht. ,,Ik ga aan niemand een QR-code vragen. Op het terras hoeft het niet. Binnen kies ik ervoor om de regels van nu te blijven gebruiken.”

Wel op 1,5 meter afstand

Geen QR-code dus wanneer je aan de bar een biertje wil drinken, maar wel op 1,5 meter afstand zitten van andere gezelschappen. ,,Ik vind dat het ieders verantwoordelijkheid is. Mensen zijn vrij in de keuze of ze zich willen laten vaccineren. Wanneer je het hier te druk vindt, kan je ook naar de buurman gaan. Ik vind het niet kunnen dat je mensen bij voorbaat uitsluit.”

Waarom werkt de coronapas maar tot twaalf uur?

De QR-codes zijn volgens De Vos niet eens het grootste probleem. ,,Die eindtijd van twaalf uur zou ik er heel graag af willen hebben. Als ze zo overtuigd zijn dat die coronapas goed werkt, waarom werkt ie dan maar bepaalde delen van de dag en niet na twaalf uur?”

Reageer of discussieer mee

Vond u In deze kroeg is geen QR-code nodig! nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “In deze kroeg is geen QR-code nodig!” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…