Gratis QR-code maken Nagele

  1. Home
  2. Nederland
  3. Nagele

Alles wat je moet weten over QR-codes in Nagele

Wat is een QR-code? Je hebt er ongetwijfeld al gezien op reclameborden in Nagele of je treinticket onderweg naar Nagele, die vierkante barcode met zwarte blokjes op een witte achtergrond.

De code bevat in feite digitale informatie die vanalles kan zijn: een link naar een website, gps-coördinaten, een trein- of vliegtuigticket, een validatiecode, een visitekaart, een document om te downloaden, interactieve uitleg over een museumstuk in Nagele … Kortom, het is een directe link naar online pagina’s of documenten.

Een recente smartphone kan sowieso QR-codes lezen. Je moet enkel de camera openen en de lens naar de QR-code richten. Probeer het uit met de onderstaande code. Het is een link naar onze pagina over apps.

Zijn QR-codes nuttig?

Behalve voor promotionele doeleinden in Nagele worden QR-codes nog altijd weinig gebruikt, maar het blijft wel de snelste manier om vanuit een geprinte boodschap te linken naar online pagina’s of documenten. Sommige artiesten gebruiken ze zelfs om hun werk te signeren of om gecodeerde boodschappen te versturen.

Ze kunnen ook worden gebruikt als elektronische tickets voor optredens, als vliegtuigtickets of via de NMBS-website als treintickets. In dat geval moet je ze niet zelf scannen, maar de persoon die je tickets controleert. Je moet de code niet per se uitprinten. Ze kan via e-mail worden toegestuurd en je kunt ze tonen op het scherm van je smartphone.

Wat kan een QR-code doen?

Gratis QR-code maken Nagele

Vanwege zijn veelzijdigheid kan een QR-code worden geprogrammeerd om een ​​groot aantal dingen te doen. Het kan worden opgesplitst in twee formaten: dynamisch en statisch. Een dynamische QR-code is vanwege de voordelen handig voor bedrijven of non-profitorganisaties in hun marketingstrategie. Hoewel het een abonnement nodig heeft om te werken, is het een kleine prijs om te betalen in vergelijking met de voordelen die het biedt. Dynamische QR-codeoplossingen kunnen worden bewerkt, wat betekent dat als u een fout heeft gemaakt en deze pas hebt opgemerkt nadat de QR-codes zijn afgedrukt, u eenvoudig kunt inloggen op het dashboard en ze kunt corrigeren zonder het uiterlijk van de reeds afgedrukte codes te wijzigen. Dit kan om de volgende redenen handig zijn:

De deadline voor print is eerder dan de eigenlijke campagne. Door een dynamische QR-code te gebruiken, kunt u een dummy QR-code toevoegen en de inhoud eenvoudig toevoegen nadat deze is afgedrukt.

Typfouten zijn onvermijdelijk. Er zijn duizenden horrorverhalen over hoe ze pas een fout ontdekten nadat de QR-code op honderden en duizenden visitekaartjes, flyers of brochures was gedrukt, wat resulteerde in hoge herdrukkosten. Met een dynamische code hoeft u zich niet eens in het zweet te werken.

De richting van uw campagne veranderen en denken dat het te laat is? Niet met dynamische codes. Als je een Facebook QR-code hebt afgedrukt en hebt besloten dat je in plaats daarvan feedback van klanten moet krijgen, geen probleem. Wijzig eenvoudig de QR-code-oplossing in het dashboard en u bent klaar om te gaan.

Zijn QR-codes veilig?

Applicaties zoals Payconicq bieden de mogelijkheid om betalingen te doen via een QR-code, wat natuurlijk veel sneller is dan een overschrijvingsformulier invullen. Wees wel voorzichtig, want net als andere webinhoud kan een QR-code worden gemanipuleerd of nagemaakt. Je moet dus goed opletten vooraleer je de code scant. Het is ook daarom dat we de Kaspersky app aanbevelen.

Onthoud ook dat je beter geen QR-codes scant in landen buiten de Europese Unie, omwille van de internationale roamingtarieven. Het kan zonder dat je het beseft een groot deel van je mobiele data opgebruiken.