Janny (75) uit Wierden is wel geboosterd, maar kreeg geen QR-code: ‘Het was een heel gevecht’

Janny (75) uit Wierden is wel geboosterd, maar kreeg geen QR-code: ‘Het was een heel gevecht’

WIERDEN – Wel gevaccineerd, maar geen QR-code in CoronaCheck-app. Enkele duizenden mensen dienden een klacht in bij de Nationale Ombudsman. De 75-jarige Janny Spijkerboer uit Wierden is één van hen. „Buiten mijn schuld om werd ik buitengesloten van de maatschappij.”

Gefrustreerd mailde Janny Spijkerboer naar deze krant. Ze haalde haar boosterprik, maar dit werd niet in de Coronacheck-app geregistreerd. Tot overmaat van ramp verliep haar QR-code die ze kreeg na de eerdere vaccinaties. „Ik kan nergens meer naar toe”, scheef ze in paniek.

Meerdere keren zocht ze contact met de GGD, zonder succes. „Soms werd gewoon de haak er opgegooid. De medewerker had blijkbaar geen zin om mij te helpen”, vertelt Spijkerboer. Anderhalve maand verder en heel wat telefoongesprekken later, is het uiteindelijk toch gelukt. „Inmiddels heb ik weer een QR-code, maar het was een hele strijd”, vertelt ze aan de telefoon. „We hebben meer dan zes keer naar de GGD gebeld. Uren hebben we aan de telefoon gehangen. Blijkbaar moet je eerst meerdere klachten indienen voordat je wordt geholpen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Janny (75) uit Wierden is wel geboosterd, maar kreeg geen QR-code: ‘Het was een heel gevecht’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Janny (75) uit Wierden is wel geboosterd, maar kreeg geen QR-code: ‘Het was een heel gevecht’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…