Jongeren moeten niet met gekopieerde QR-code hutje mutje gaan feesten

Jongeren moeten niet met gekopieerde QR-code hutje mutje gaan feesten

De twaalf Drentse burgemeesters uiten hun zorgen over het gedrag van jongeren en het niet naleven van de coronamaatregelen in met name uitgaansgelegenheden. Marco Out, burgemeester van Assen en woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe zegt dat er strenger gecontroleerd gaat worden dat er zo nodig een horecagelegenheid gesloten wordt.

Dat gebeurt volgens Out alleen als na een officiële waarschuwing de regels nog steeds niet worden nageleefd. ,,Het kan niet zo zijn dat jeugd met een gekopieerde QR-code en zonder het tonen van ID-bewijs een horecagelegenheid in komt om daar hutje mutje te gaan feesten. Daar ligt een verantwoordelijkheid voor de ondernemers, maar het is ook een oproep aan jongeren en hun ouders om niet te gaan sjoemelen met testen of vaccinatiebewijzen.”

‘Beste oplossing is vaccineren’

Out snapt de behoefte van jongeren om weer uit te gaan, maar roept op om je nog wel aan de regels te houden. ,,Laten we samen voorkomen dat we weer met meer besmettingen te maken krijgen en ons zorgen moeten maken over de komende maanden. Overigens is de beste oplossing om je gewoon te laten vaccineren.’”

De Drentse burgemeesters doen een beroep op de verantwoordelijkheid van ondernemers van dans- en uitgaansgelegenheden om bezoekers goed te controleren en te wijzen op de regels zoals de 1,5 meter afstand. Daarnaast worden jongeren opgeroepen om zich te laten vaccineren. Over het algemeen gaat het volgens de burgemeester van Assen goed met de naleving van de coronamaatregelen. ,,Organisatoren van evenementen, horecaondernemers en winkeliers hebben de zaken best goed op orde. Wel hebben we gezamenlijk de zorg uitgesproken over het losse gedrag van inwoners en met name in het uitgaansleven.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Jongeren moeten niet met gekopieerde QR-code hutje mutje gaan feesten nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Jongeren moeten niet met gekopieerde QR-code hutje mutje gaan feesten” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…