Jongerencampings streng op negatieve coronatest, Terschelling overweegt strengere controles

Jongerencampings streng op negatieve coronatest, Terschelling overweegt strengere controles

Jongerencampings zoals Appelhof en Terpstra op Terschelling en Duin en Strand in Renesse controleren streng of hun jonge gasten een negatieve coronatest kunnen laten zien.

,,Je bent alleen welkom op de camping met een groene QR-code in je CoronaCheck-app of een negatief bewijs op papier. Daarover hoef je niet te bellen of te mailen”, waarschuwt Appelhof sinds zondag. Aanleiding voor de waarschuwing zijn de corona-uitbraken die zich de laatste weken vooral onder jongeren voordoen en die voor aangescherpt kabinetsbeleid hebben gezorgd.

Gemeente Terschelling broedt op strenge controles

De gemeente Terschelling beraadt zich maandag ook op strengere controles. ,,Niet zozeer op de campings, want die hebben het wel goed geregeld”, zegt een woordvoerster. ,,Maar wel op het afstand houden in de horeca. Dat kan lang niet overal.” De gemeente is altijd al streng op nachtelijke feestjes op de stranden. ,,Nu clubs en disco’s ’s nachts weer dicht zijn controleren we vaker of zich geen grote groepen verzamelen op het strand. En vooral niet in de duinen of het bos. Een vuurtje kan daar zomaar voor een ramp zorgen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Jongerencampings streng op negatieve coronatest, Terschelling overweegt strengere controles nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Jongerencampings streng op negatieve coronatest, Terschelling overweegt strengere controles” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…