Jongereninitiatief Gooi Lawa steekt ondernemers hart onder de riem

Jongereninitiatief Gooi Lawa steekt ondernemers hart onder de riem

Corona heeft het centrum van Bussum leger en saaier gemaakt. Veel winkels en barretjes waren de afgelopen tijd dicht, waardoor de mensen wegbleven. Om mensen weer in contact te brengen met alle leuke ondernemers die Bussum te bieden heeft én om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken, is Gooi Lawa opgezet.

Gooi Lawa is dé shop en food-tour voor jongeren door Bussum. Lawa, een lange wandeling, is het laatste jaar een begrip onder jongeren geworden. Alles dicht, avondklok en een mens moet wat, dus dan maar wandelen. “We hebben veel winkeltjes en mooie plekken in het Gooi, maar omdat iedereen al een tijdje binnen zit hebben de inwoners en de winkeliers een duwtje in de rug nodig, en daar komt Gooi Lawa goed bij te pas”, zegt Catharina van der Meer coördinator STAD Gooi.

QR-code

Nu de winkels en horeca langzaamaan weer een beetje open mogen, neemt Gooi Lawa de mensen mee op tour door Bussum. “Je meld je (alleen of samen) aan, ontvangt een startlocatie en kunt tussen 14 en 21 mei Lawa’en wanneer jou uitkomt. De tour neemt je mee naar plekjes die je wellicht nog niet kent. In iedere shop of bar die je bezoekt hangt een Gooi Lawa poster met een QR-code. Deze QR-code geeft je de aanwijzingen voor de volgende locatie. Je kunt zelf kiezen of je alleen een beetje rondkijkt of jezelf kapot shopt, we adviseren het laatste, want zo support je je locals.”

Meld je aan via www.stad-gooi.nl/gooilawa en ontvang de startlocatie en meer info. Post tijdens jouw lawa je leukste fotos op Instagram met #gooilawa en maak ook nog eens kans op de Lawa Mystery Box met gifts van de deelnemende bedrijven.

Reageer of discussieer mee

Vond u Jongereninitiatief Gooi Lawa steekt ondernemers hart onder de riem nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Jongereninitiatief Gooi Lawa steekt ondernemers hart onder de riem” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…