KAART | Daling coronacijfers nu ook in Oost-Nederland ingezet, Urk staat er met afstand het beste voor

KAART | Daling coronacijfers nu ook in Oost-Nederland ingezet, Urk staat er met afstand het beste voor

In het afgelopen etmaal zijn in heel Oost-Nederland minder coronabesmettingen gemeld dan een dag ervoor. Gisteren werden in deze regio nog meer nieuwe coronagevallen te gemeld dan 24 uur eerder, dit stak af tegen een landelijke dalende trend. Vandaag is de daling ook in Oost-Nederland zichtbaar.

Relatief gezien zijn in veiligheidsregio IJsselland de meest nieuwe besmettingen gemeld. Met 521,3 positieve tests op 100.000 inwoners laat IJsselland de veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (478,3) en provincie Flevoland (360,3) achter zich.

In absolute aantallen liggen de dagcijfers het hoogst in de regio Noord- en Oost-Gelderland. Daar zijn in het afgelopen etmaal 3976 mensen positief getest op het coronavirus, in IJsselland werden 2788 coronagevallen gemeld en in Flevoland kregen 1543 een positieve testuitslag.

Alle drie de regio’s staan er in absolute zin beter voor dan gisteren. Toen telde Noord- en Oost-Gelderland nog 4872, IJsselland 3491 en Flevoland 1662 nieuwe besmettingen.

Reageer of discussieer mee

Vond u KAART | Daling coronacijfers nu ook in Oost-Nederland ingezet, Urk staat er met afstand het beste voor nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “KAART | Daling coronacijfers nu ook in Oost-Nederland ingezet, Urk staat er met afstand het beste voor” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…