Kan ik CoronaCheck gebruiken in het buitenland?

Kan ik CoronaCheck gebruiken in het buitenland?

Ja dat kan. Als je een QR-code maakt, krijg je automatisch een QR-code voor Nederland en een internationale QR-code (EU Digitaal Corona Certificaat).

Gebruik in het buitenland altijd de internationale QR-code. Let op: deze QR-code is bedoeld om mee te reizen. Er kan naar gevraagd worden aan de grens of in het land van bestemming. Je kunt de internationale QR-code ook gebruiken voor evenementen in het land waar je heen reist. Daarvoor moet je wel voldoen aan de lokale regels.

Let op, per land verschilt het aan welke eisen je coronabewijs moet voldoen. Bijvoorbeeld:

  • Welke test je nodig hebt voor het testbewijs (antigeen- of PCR-test);
  • Of een herstelbewijs geldig is;
  • Of één prik geldig is of alleen twee, en hoe lang geleden deze moet zijn.

Wil je weten of jouw coronabewijs geldig is in het land dat je bezoekt? Kijk dan op Wijs op Reis. Hier wordt een actueel overzicht bijgehouden van de coronaregels per land.

Reageer of discussieer mee

Vond u Kan ik CoronaCheck gebruiken in het buitenland? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Kan ik CoronaCheck gebruiken in het buitenland?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…