‘Kantines moeten QR-codes beter controleren’

‘Kantines moeten QR-codes beter controleren’

Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen, vindt de controle van de QR-codes in sportkantines niet voldoende. Uit onderzoek van de NOS blijkt dat 36 procent van de beheerders van sportkantines zegt te controleren op de QR-code en een identiteitsbewijs. Bruls vindt dat veel te weinig.

Uit het onderzoek van de NOS blijkt dat er in de kantines van amateursportclubs vaak niet wordt gecontroleerd. In cafés en restaurants is de controle wisselend. In theaters, bioscopen, concertzalen en stadions wordt doorgaans wel om een QR-code gevraagd.

Bruls: ,,Aangezien het onderzoek aantoont dat een meerderheid van de Nederlanders met een coronatoegangsbewijs positieve ervaringen heeft én de controle een relatief kleine moeite blijkt te zijn, roep ik beheerders van sportkantines op het bewijs toch écht te handhaven. Als de besmettingen blijven stijgen en de maatregelen weer aangescherpt moeten worden, wordt niemand blij”, aldus de voorzitter van het Veiligheidsberaad. ,,We willen niet terug naar de oude coronamaatregelen, toen kantines en horeca helemaal gesloten waren of open met beperkingen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u ‘Kantines moeten QR-codes beter controleren’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “‘Kantines moeten QR-codes beter controleren’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…