Kinderziektes in coronapas; geen QR-code

Kinderziektes in coronapas; geen QR-code

Door kinderziektes in het coronapaspoort hebben mogelijk honderdduizenden mensen geen QR-code gekregen, terwijl ze daar wel recht op hadden. Dat meldt De Telegraaf. Wanneer een kleinigheid als een trema of streepje in een naam vergeten wordt tijdens de registratie, blijft de QR-code waarmee je op vakantie kan uit. Bij 153.000 mensen is het hokje ’volledig gevaccineerd’ niet aangevinkt toen ze hun tweede prik haalden. Ook zij kregen geen QR-code in de CoronaCheck-app.

Het ministerie van Volksgezondheid laat weten dat er hard wordt gewerkt. “Hoewel het grootste gedeelte van de mensen probleemloos zijn coronabewijs kan ophalen – inmiddels is slechts 1,5 procent van de gezette prikken niet beschikbaar via de CoronaCheck-app – is het natuurlijk heel vervelend voor de groep waarbij dat op een of andere manier niet lukt.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Kinderziektes in coronapas; geen QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Kinderziektes in coronapas; geen QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…