Kontich test beweegbank uit in park zie QR code

Kontich test beweegbank uit in park zie QR code

In het Gemeentepark daagt een IPitup-beweegbank deze maand iedereen uit om deze een keer uit te testen. Het lokaal bestuur gaat nadien evalueren om eventueel zo’n bank aan te kopen.

“IPitup vzw heeft als voornaamste doel de drempel tot fysieke activiteit te verlagen, zodat bewegen opnieuw een vanzelfsprekend deel van het dagelijks leven wordt”, vertelt schepen van Sport Luc Abrams (Open Vld). “De beweegbank is voor iedereen toegankelijk: jong en oud, fervente sporters of beginnelingen én voor mensen met een beperking. Zelf uitproberen is de beste leerschool.”

De bank is uitgerust met een aantal fitnessfuncties en op de bank staan ook verschillende voorbeeldoefeningen om je op weg te helpen. Via een QR-code kan je een groot aanbod aan oefeningen raadplegen, toegespitst op elke doelgroep. Na de inspanning kan er tegelijk op de bank even worden uitgerust.

De beweegbank blijft nog de hele maand augustus staan en is op ieder moment vrij toegankelijk voor iedereen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Kontich test beweegbank uit in park zie QR code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Kontich test beweegbank uit in park zie QR code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…