KWF Hilversum stapt langzaam over van collectebus naar QR-code

KWF Hilversum stapt langzaam over van collectebus naar QR-code

“Sorry, ik heb geen kleingeld.” Deze zin zal binnenkort geen excuus meer zijn als je een collectant van de Hilversumse KWF voor de deur staat. De kankerstichting stapt namelijk grotendeels over op een QR-code in plaats van de rinkelende collectebus, zegt Mariëlle van den Biggelaar in het radioprogramma NH Gooi Zaterdag.

Vanaf september zullen de Hilversumse collectanten weer langs de deuren gaan, maar in plaats van de bus hebben ze nu een bordje met de QR-code. “Steeds minder mensen hebben contant geld in huis en er zijn ook steeds minder banken om het geld bij te storten. Eigenlijk werd het steeds onhandiger om met de bus te lopen”, legt Van den Biggelaar uit.

Daarnaast hoopt het KWF Hilversum dat mensen ook een zogenaamde thuiscollectant willen worden. Deze thuiscollectanten zijn volgens de stichting erg belangrijk. “Als je je aanmeld bij ons krijg je een eigen QR-code. Daarmee kan je berichten naar vrienden en familie sturen om te vragen voor een donatie.” Daarmee hoeven de collectanten niet langs de deuren.

KWF Hilversum stapt niet gelijk volledig over naar de QR-code. De collectanten die gehecht zijn aan de collectebus kunnen daar nog steeds gebruik van maken. “Maar op deze bus komt ook een QR-code te staan, dus kan je zowel cash geven als via QR betalen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u KWF Hilversum stapt langzaam over van collectebus naar QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “KWF Hilversum stapt langzaam over van collectebus naar QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…