Laagste aantal coronapatiënten op de ic in maanden, ruim 70.000 nieuwe besmettingen

Laagste aantal coronapatiënten op de ic in maanden, ruim 70.000 nieuwe besmettingen

Het aantal coronapatiënten op de intensive cares van de Nederlandse ziekenhuizen is zaterdag met 13 gedaald tot 176. Dat is het laagste aantal sinds 22 oktober, zo valt op te maken uit de meest recente cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

In totaal liggen er nu nog 1471 mensen met corona in de ziekenhuizen. Dat zijn er 69 minder dan vrijdag. Op de verpleegafdelingen daalde dit aantal met 56 tot 1295.

Afgelopen 24 uur werden 195 nieuwe coronapatiënten binnengebracht op de verpleegafdelingen, op de ic’s ging het om 13 nieuwe opnames. Dat zijn er bij elkaar 11 minder dan vrijdag.

Reageer of discussieer mee

Vond u Laagste aantal coronapatiënten op de ic in maanden, ruim 70.000 nieuwe besmettingen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Laagste aantal coronapatiënten op de ic in maanden, ruim 70.000 nieuwe besmettingen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…