Laat uw gasten een QR code scannen aan tafel om vervolgens via hun eigen mobiele telefoon een bestelling te plaatsen

Laat uw gasten een QR code scannen aan tafel om vervolgens via hun eigen mobiele telefoon een bestelling te plaatsen

U krijgt van ons voor elke tafel een unieke QR code die verbonden wordt aan de tafelnummers op uw kassa. Uw gasten kunnen vervolgens bijbestellen, tussendoor drankjes bestellen, een medewerker roepen of de rekening vragen. Alle bestellingen worden vervolgens automatisch naar uw kassa gestuurd en indien gewenst automatisch uitgeprint op één of verschillende printers. Ook voor uw afhaalgasten is QR bestellen een goede oplossing om bijvoorbeeld de wachttijd in uw restaurant te verkorten. Door een QR-code in en/of buiten uw restaurant op te hangen kan de klant met zijn eigen mobiele telefoon de QR-code scannen. Na het scannen van de QR-code krijgt de gast de menukaart te zien om meteen een bestelling te plaatsen en betalen. De gast krijgt vervolgens een ordernummer te zien op zijn telefoon en wanneer de bestelling klaar is verschijnt het ordernummer op een ordernummerscherm.

QR code meer omzet, minder kosten

QR bestellen zorgt natuurlijk voor bestelgemak bij uw gasten en kortere wachttijden. Maar wist u dat er nog veel meer voordelen aan het laten bestellen via QR zitten? Onderzoek wijst namelijk uit dat uw gasten gemiddeld 23% meer besteden via QR. Dit komt omdat de gast door onze slimme software steeds verleid wordt om bijvoorbeeld een extra bijgerecht en/of een drankje te bestellen. De technische instellingen voor onze QR-oplossing hebben eindeloos veel mogelijkheden in de vorm van up- en/of cross-selling. Daarnaast zorgt QR bestellen ervoor dat u minder personeelskosten heeft.

Wij weten als geen ander dat uw restaurant op dit moment voor een enorme uitdaging staat, namelijk: een goede service bieden in een 1,5 meter economie door de situatie omtrent COVID-19, Corona. Het is niet alleen een uitdaging om aan de regels van het RIVM te voldoen, u moet er ook nog eens voor zorgen dat uw gasten zich veilig voelen in uw restaurant. Door uw gasten de mogelijkheid te geven om QR bestellingen te laten plaatsen in uw restaurant, met hun eigen telefoon, laat u de klant zien dat u er alles aan doet om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden en dit zal het vertrouwen ten goede komen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Laat uw gasten een QR code scannen aan tafel om vervolgens via hun eigen mobiele telefoon een bestelling te plaatsen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Laat uw gasten een QR code scannen aan tafel om vervolgens via hun eigen mobiele telefoon een bestelling te plaatsen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…