Landschap Noord-Holland plaatst kleurpaaltjes met QR-code

Landschap Noord-Holland plaatst kleurpaaltjes met QR-code

Landschap Noord-Holland, de stichting die zich inzet voor bescherming en behoud van natuur, waardevolle landschappen en cultuurhistorisch erfgoed, beheert sinds dit jaar ook alle ecologische gebieden in de gemeente Heiloo.

Kleurpaaltjes met QR-code

Om inwoners te informeren over wat de organisatie doet, plaatst Landschap Noord-Holland sinds kort speciale kleurpaaltjes met een QR-code bij de werkzaamheden. Als u de QR-code scant met uw mobiele telefoon, wordt u automatisch doorgelinkt naar de website. Daar kunt u vervolgens alle informatie vinden.

Over Landschap Noord-Holland

Een stichting die zich inzet voor bescherming en behoud van natuur, waardevolle landschappen en cultuurhistorisch erfgoed. Landschap Noord-Holland begon in 1936 als een initiatief van een clubje welgestelde natuurliefhebbers, maar groeide uit tot een maatschappelijke organisatie met 97 eigen natuurgebieden.

Dit doet de stichting

De stichting koopt natuur op, vormt landbouwgronden om tot nieuwe natuur en zet zich in voor de biodiversiteit. Ruim 33.000 bBeschermers, duizenden vrijwilligers en sponsors helpen daarbij. Landschap Noord-Holland voert opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers, waaronder de gemeente Castricum. (Bergen/Uitgeest/Castricum/Heiloo). Daarnaast buigt de organisatie zich over complexe vraagstukken die bijdragen aan een duurzame leefomgeving voor mens en dier.

Reageer of discussieer mee

Vond u Landschap Noord-Holland plaatst kleurpaaltjes met QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Landschap Noord-Holland plaatst kleurpaaltjes met QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…