Lange Frans heeft het verbruid bij achterban met optreden op QR-event

Lange Frans heeft het verbruid bij achterban met optreden op QR-event

Op Twitter laat hij weten dat hij zelf niet gevaccineerd is en ook niet getest. Hij reageert daarmee op een tweet die alweer verwijderd is. Lange Frans lag behoorlijk onder vuur dit weekend omdat hij optrad tijdens een evenement waarvoor een QR-code vereist was of een negatieve test. Dat terwijl de artiest zich op sociale media juist sterk uitsprak tegen het coronabeleid, vaccinaties en QR-codes.

Hij laat zich echter weinig gelegen liggen aan de kritiek die nu op hem afkomt. „Ik wist niet dat ik deze move met iedereen moest overleggen”, reageert hij laconiek op commentaar op Twitter.

Toch legt hij nog wel uit hoe het nou zat met dat optreden in Edam: was dat een boeking die al langer gepland stond, zoals hij eerder leek te verklaren, of toch een invaloptreden? Lange Frans verduidelijkt dat het optreden dat al ’lang in de boeken’ stond, een optreden in Zaandam was. „Edam was een invallertje voor collega die uitviel. Zaandam heb ik buiten op het terras gespeeld, zodat het hele plein en aangrenzende horeca het allemaal kon zien en horen.”

De zanger kreeg ook vele malen het verwijt dat het hem blijkbaar alleen om het geld te doen was. Op een specifiek commentaar daarover reageert hij: „Ik heb zeker geld nodig om mijn gezin te onderhouden. Dat klopt.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Lange Frans heeft het verbruid bij achterban met optreden op QR-event nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Lange Frans heeft het verbruid bij achterban met optreden op QR-event” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…