Las Vegas Strippers accepteren Bitcoin via QR-tatoeages

Las Vegas Strippers accepteren Bitcoin via QR-tatoeages

Er is de laatste tijd veel gepraat over de ontbrekende vertegenwoordiging van vrouwen in het door mannen gedomineerde cryptocurrency-ecosysteem. Hoewel strippers in Las Vegas niet de vertegenwoordiging zijn waar sommigen op hoopten, zijn ze een voorbeeld van hoe bitcoin werkende vrouwen kan helpen hun financiële zaken te beheersen en mogelijke problemen met preutse banken te voorkomen.

Bitcoin-dansers

Las Vegas Strippers accepteren Bitcoin via QR-tatoeages Een nieuwsshow in Las Vegas heeft een segment op een entertainmentlocatie voor volwassenen in de stad, waardoor dansers rechtstreeks betalingen van klanten kunnen ontvangen via bitcoin-overdrachten. Het gebruik van de cryptocurrency werd voornamelijk getoond als een privacyverhogende maatregel (om te voorkomen dat uw vrouw de betalingen op de creditcardrekeningen ziet) en als een attractie voor welvarende bitcoin-investeerders.

De stripclub in Las Vegas heet de Legends Room en we berichtten over de opening in mei 2017. Het lokale nieuwsteam interviewde de oprichter, Nick Blomgren, evenals een aantal volwassen dansers ter plaatse. Ze legden zelfs uit hoe bezoekers de interne bitcoin-geldautomaat kunnen gebruiken om cryptocurrency in de club te kopen. Verder kunnen de dansers ervoor kiezen om tijdelijke QR-tatoeages te dragen als portemonnee-adressen die op een smartphone kunnen worden gescand.

De toekomst van entertainment voor volwassenen

Las Vegas Strippers accepteren graag Bitcoin via QR-tatoeages Naast de privacykwesties van de klanten, stelt het gebruik van cryptocurrency de dansers in staat om te voorkomen dat ze aan banken uitleggen waar ze grote hoeveelheden contant geld krijgen. “Ik ga geen namen noemen, maar er zijn bepaalde banken die… je account zullen sluiten en je zelfs een account weigeren omdat we in de entertainmentindustrie voor volwassenen werken”, zei Summer Chase.

Op de vraag hoe vaak klanten met bitcoin willen betalen, antwoordde Brenna Sparks: “Oh, best vaak. Net als de mensen die hier komen, houden ze echt van crypto. Ik heb het gevoel dat het heel slim is. Daar hebben ze echt zin in.” Ze zegt dat ze het heel leuk vindt om haar saldo te checken: ‘Het is wel leuk. Als je eenmaal investeert, wordt het een alledaags iets.” De 26-jarige danseres raakte geïnteresseerd in cryptocurrency toen ze net 19 was. Nu denken zij en haar vrienden dat cryptocurrency de toekomst kan zijn voor volwassen entertainmentwerkers. “Het is peer-to-peer. Het is anoniem en het is direct, ‘zei Sparks.

“Toen ik voor het eerst over het concept hoorde, dacht ik wow dit is echt iets anders, weet je,” zei DJ Saint Clare, die een deel van haar salaris in cryptocurrency krijgt.

Reageer of discussieer mee

Vond u Las Vegas Strippers accepteren Bitcoin via QR-tatoeages nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Las Vegas Strippers accepteren Bitcoin via QR-tatoeages” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…