Man weigert QR-code te tonen in snackbar van Ben en gaat compleet door het lint

Man weigert QR-code te tonen in snackbar van Ben en gaat compleet door het lint

Snackbareigenaar Ben van Bragt (22) wist niet wat hem overkwam, toen een paar dagen terug een man volledig tekeer ging in zijn Snackhuis Ben in Midwoud. De bezoeker werd gevraagd om een QR-code, maar ging vervolgens volledig door het lint. Ben en zijn personeel zijn nu, enkele dagen later, nog nauwelijks van de schrik bekomen. “We gaan met angst in ons schoenen hiernaartoe”, zegt hij tegen Hart van Nederland.

Toen de betreffende klant binnenkwam, was er nog weinig aan de hand. “De meneer plaatste zijn bestelling, hij wilde dat binnen opeten. Toen vroeg iemand van mijn personeel hem om zijn QR-code. Daar werd nog bij gezegd dat als hij die niet had, dat dat geen probleem was, maar dat hij de bestelling dan buiten de snackbar op zou moeten eten”, schetst Ben de op dat moment nog rustige situatie.

Maar de vraag om de coronapas schoot bij de klant in het verkeerde keelgat. De situatie escaleerde vrijwel meteen. “Hij maakte iedereen met de grond gelijk. De ziektes vlogen je om de oren en hij zou de hele toko de vernieling in helpen”, weet Ben nog.

Reageer of discussieer mee

Vond u Man weigert QR-code te tonen in snackbar van Ben en gaat compleet door het lint nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Man weigert QR-code te tonen in snackbar van Ben en gaat compleet door het lint” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…