Marokko eist vaccinatiebewijs en test voor reizigers

Marokko eist vaccinatiebewijs en test voor reizigers

Reizigers die vanaf volgende week naar Marokko willen reizen, moeten kunnen aantonen dat ze zijn gevaccineerd. Verder moeten ze een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur oud laten zien en na aankomst op het vliegveld in Marokko wordt ook nog een zelftest geëist, heeft de Marokkaanse regering bekendgemaakt.

Vorige week meldde Marokko dat het luchtruim op 7 februari weer opengaat. Sinds eind november waren alle vluchten van en naar Marokko verboden vanwege de opkomst van omikron.

In de afgelopen twee jaar heeft de Marokkaanse regering het luchtruim regelmatig gesloten. In maart 2020 zaten daardoor duizenden Nederlanders vast in het land.

Reageer of discussieer mee

Vond u Marokko eist vaccinatiebewijs en test voor reizigers nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Marokko eist vaccinatiebewijs en test voor reizigers” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…