Meer apparaten om spierballen te kweken in Amsterdam-West

Meer apparaten om spierballen te kweken in Amsterdam-West

Het aantal apparaten die Amsterdammers kunnen gebruiken om te sporten in het Rembrandtpark in stadsdeel West gaat omhoog. Deze week is de gemeente begonnen met het neerzetten van de extra sporttoestellen.

Sporters vroegen twee jaar geleden al om een uitbreiding van het aantal plekken, omdat het er vaak druk is. Dat is nu dus gelukt. “Ik ben hartstikke blij dat de gemeente eindelijk de beslissing heeft genomen om dit hartstikke mooie park te bouwen”, zegt initiatiefnemer Thomas Stuijfzand.

Hij zegt dat calisthenics, krachttraining waarbij het lichaamsgewicht wordt gebruikt, de afgelopen jaren populairder is geworden. Dat komt onder meer door de lockdown, maar ook doordat mensen de sportschool zat waren.

De apparaten kunnen gebruikt worden door ervaren sporters, maar ook door mensen die nog moeten beginnen. “Er zijn tal van oefeningen om te doen”, zegt Stuijfzand.”Binnenkort komt hier ook een informatiepaneel met een QR-code. Als je die QR-code scant, krijg je een gratis e-book met alle oefeningen die je in dit park kunt doen.”

Zo is het optrekken niet voor iedereen haalbaar, maar met hulp van een elastiek wel. Push-ups zijn ook niet voor iedereen eenvoudig, maar door een stang bij de grond kan dat schuin gedaan worden. Stuijfzand: “Zodra je sterker wordt, een paar weken dit gedaan hebt, kun je steeds lager gaan. En uiteindelijk kun je normale push-ups doen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Meer apparaten om spierballen te kweken in Amsterdam-West nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Meer apparaten om spierballen te kweken in Amsterdam-West” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…