Meeste Nederlanders willen QR-code op werk

Meeste Nederlanders willen QR-code op werk

Meer dan de helft van de Nederlanders wil een coronatoegangsbewijs toestaan op de werkvloer. Dit blijkt uit representatief onderzoek van het Hart van Nederland-panel, waarin werd gevraagd of werkgevers mogen vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs op kantoor. 52 procent van de Nederlanders zegt namelijk het hiermee eens te zijn. Dat blijkt uit onderzoek van Hart van Nederland onder ruim 3.300 respondenten. “Alles om corona te laten verdwijnen. Iedereen moet er moeite voor doen”, vindt een deelnemer. “Wat meer begrip opbrengen voor de mensen waarbij het vaccin niet aanslaat en niet voor de principiële weigeraars.”

43 procent van de respondenten zegt het oneens te zijn op de vraag of werkgevers naar het coronatoegangsbewijs mogen vragen. “Coronapas op werk laten zien is absurditeit. Medische toestand of behandeling is privé”, zegt een respondent.

Gepensioneerden

Het beeld kantelt iets wanneer gekeken wordt naar de achtergrond van respondenten. Het zijn namelijk vooral gepensioneerden die voor de coronapas op de werkvloer pleiten. 76 procent van hen is ervoor.

Onder werknemers in loondienst is de weerstand nipt groter met 49 procent tegen en 46 procent voor. Werknemers in overheidsdienst zijn echter in meerderheid van 52 tegenover 46 procent voor de QR-code op werk. Onder werkgevers ligt de verhouding op 54 procent voor tegenover 43 procent tegen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Meeste Nederlanders willen QR-code op werk nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Meeste Nederlanders willen QR-code op werk” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…