Mensen zonder smartphone mogen niet buiten de boot vallen bij corona QR-code

Mensen zonder smartphone mogen niet buiten de boot vallen bij corona QR-code

Ouderen die niet in het bezit zijn van een smartphone of printer mogen niet de dupe worden wanneer het demissionaire kabinet besluit om een corona QR-code in te voeren. Daarvoor waarschuwt de ouderenbond ANBO maandagavond.

Het heeft er alle schijn van dat binnenkort op veel meer plekken een QR-code nodig is om ergens binnen te komen. Ouderen zonder smartphone en printer hebben de mogelijkheid om telefonisch een coronabewijs aan te vragen. Maar dat lukt niet altijd en ondanks aandringen van de ANBO doet het ministerie nog te weinig. Bij de ANBO zijn er de laatste tijd veel klachten binnengekomen van leden die het niet lukte om met hun BSN-nummer en postcode een QR-code thuisgestuurd te krijgen.

Wachttijden

“Medewerkers aan de telefoon gaven soms foute informatie en zeiden dat het niet mogelijk was om een QR-code via de post te ontvangen. Ook krijgen veel mensen een bandje te horen waarop ze veel nummers in moeten toetsen. Dat lukt lang niet iedereen. Op sommige momenten zijn de wachttijden onacceptabel lang”, schrijft de ANBO.

Tijd begint te dringen

Volgens het ministerie zijn de medewerkers nogmaals geïnstrueerd. Maar de ANBO ziet het liefst dat alle bellers een medewerker aan de lijn krijgen die hen persoonlijk kan helpen. Volgens de ouderenbond begint de tijd ondertussen te dringen. “Het mag niet zo zijn dat een groep ouderen niet waardig mee kan doen aan de samenleving, alleen omdat zij geen moderne telefoon hebben.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Mensen zonder smartphone mogen niet buiten de boot vallen bij corona QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Mensen zonder smartphone mogen niet buiten de boot vallen bij corona QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…