Met deze QR-code kom je overal naar binnen

Met deze QR-code kom je overal naar binnen

Wij hebben deze QR-code gekregen en met deze QR-code kom je overal naar binnen. Het maakt niet uit of dit een QR-code voor de kroeg is, of een QR-code voor theater. Misschien heb je wel een QR-code nodig voor naar dat ene restaurant of een Bioscoop QR-code. Met deze onderstaande QR-code kom je gegarandeerd overal naar binnen.

Hoe werkt deze QR-code?

Heel simpel de gene die de QR-code wilt scannen heeft wel een QR-code scan apparaat nodig, of een app waar de QR-code gescand kan worden. Laat de onderstaande QR-code zien en geniet van uw avond.

Reageer of discussieer mee

Vond u Met deze QR-code kom je overal naar binnen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Met deze QR-code kom je overal naar binnen” mag u delen met anderen 😉

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Sorry, even een stomme vraag: hoe zet ik deze QR dan op mijn mobiel, maak ik er gewoon een foto van? Want als het niet vanuit een app op mijn mobiel gebeurt, met slechts een foto van QR, dan loopt het toch gelijk in de gaten?

  Beantwoorden
 • KL Morcos-Dorrestijn
  12 november 2021 16:43

  Denk ook niet meer dat je hem kan gebruiken
  Wat ik zo begreep hebben ze al dit soort codes helaas sop gezet

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…