Met deze QR-code kom je overal naar binnen

Met deze QR-code kom je overal naar binnen

Wij hebben deze QR-code gekregen en met deze QR-code kom je overal naar binnen. Het maakt niet uit of dit een QR-code voor de kroeg is, of een QR-code voor theater. Misschien heb je wel een QR-code nodig voor naar dat ene restaurant of een Bioscoop QR-code. Met deze onderstaande QR-code kom je gegarandeerd overal naar binnen.

Hoe werkt deze QR-code?

Heel simpel de gene die de QR-code wilt scannen heeft wel een QR-code scan apparaat nodig, of een app waar de QR-code gescand kan worden. Laat de onderstaande QR-code zien en geniet van uw avond.

Wat vond je van dit artikel?

0 / 5

U gaf ons een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Video: hoe goed controleert de horeca de QR-code?

Niet meer feesten zonder QR-code

Verbazing over geldige QR-code ondanks positieve uitslag

ESA-medewerkers weer meer naar kantoor, maar niet zonder QR-code

QR code maken

Het maken van een QR code of het genereren van een QR code is gratis. Er zijn diverse websites waarbij het maken van een QR code gratis wordt aangeboden. Echter na een x aantal keer dat de code gescand wordt moet je gaan betalen, dat is bij ons niet zo. Bij QR code maken, is het maken van een QR code gratis! Ook de aantal scans is en blijft compleet gratis! Daar blijft het niet bij, wij werken samen met 168X.nl waarbij je een verkorte link (een dynamische link voor een dynamische QR code) geheel gratis kunt aanmaken. Wil je die link aanpassen maak je eenvoudig gratis een account aan.

De foto aan de rechterkant is niet van ons: Photo by hitesh choudhary from Pexels.

QR code scannen?

Dit is geen abnormale vraag, want deze vraag wordt vaak gesteld door een wat ouder publiek. Op de meeste telefoons (recent van 2 tot max 3 jaar) hebben een scan functie op de camera app. Wanneer je de camera app opent en je richt de telefoon lens naar de QR code, dan krijg je een melding of je de informatie wilt bekijken.

Het is eenvoudig om te scannen, bij de wat recentere iPhones staat het icoon al klaar waarbij je niet eens hoeft in te loggen. Dus het scannen van een QR code is heel eenvoudig.

Ohh, de foto aan de linkerkant,.. niet van ons: Photo by Ylanite Koppens from Pexels.

Recent toegevoegde QR code voorbeelden

QR code maken voor de horeca

QR code in het onderwijs

QR code voor de Horeca

QR code maken met logo

QR code voor een app

QR code reclame

Waar staat QR code voor?

QR staat voor ‘Quick Response’. Door de code te scannen krijgt de gebruiker ‘snelle toegang’ tot informatie. Het eerste QR-codesysteem werd in 1994 uitgevonden door een dochterbedrijf van het Japanse Toyota. Ze hadden een manier nodig om voertuigen en onderdelen tijdens de productie nauwkeurig te kunnen volgen. Om dit te bereiken werd een soort barcode ontwikkeld.

Menu