Met een sneltest mogen 4000 fans eindelijk weer naar De Grolsch Veste

Met een sneltest mogen 4000 fans eindelijk weer naar De Grolsch Veste

Na zeven maanden stilte, gaat volgende week De Grolsch Veste eindelijk weer open. FC Twente mag 4000 fans ontvangen voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, zij moeten allemaal wel een sneltest ondergaan. Weer leven in de stadions, wie kijkt er niet naar uit? FC Twente is blij dat de fans eindelijk weer mogen komen om de ploeg te steunen. „Ruim een half jaar hebben we de supporters moeten missen en daarom is het een moment om naar uit te kijken”, schrijft de club naar de fans.

Gratis sneltest
Gewoon een wedstrijdje kijken, is er niet bij. Eerst moet er getest worden. Binnen 40 uur voor aanvang van de wedstrijd moet de (gratis) test zijn afgenomen, binnen een uur is de uitslag bekend. Wie negatief getest is, krijgt een code, die weer moet worden ingevuld op een CoronaCheck-app. Als dat gelukt is, krijgt de fan een QR code die bij De Grolsch Veste wordt gescand.

„Dat voor sommige supporters een sneltest een opgave is, snappen we. Maar het begin is er en het is belangrijk voor de club dat de pilot succesvol wordt, want dan kunnen we snel opschalen”, laat FC Twente weten.

Wie komen er in aanmerking voor een plek? Iedereen, maar de seizoenkaarthouders die naar de wedstrijd tegen FC Emmen op 3 oktober zouden gaan en al een kaartje hadden, krijgen voorrang. De plekken die overblijven worden verloot. Fans die willen gaan, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden op de site van FC Twente. Wie wordt toegelaten, kan zich gratis laten testen op Vliegveld Twente. Na afloop van de wedstrijd hoef je je niet nog een keer te laten testen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Met een sneltest mogen 4000 fans eindelijk weer naar De Grolsch Veste nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Met een sneltest mogen 4000 fans eindelijk weer naar De Grolsch Veste” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…