Microsoft-oprichter Bill Gates steekt miljoenen in Picnic

Microsoft-oprichter Bill Gates steekt miljoenen in Picnic

Internetsupermarkt Pinic heeft nog eens €600 miljoen opgehaald bij een groep bestaande en nieuwe investeerders. De Bill & Melinda Gates Foundation Trust, de beheerder van het vermogen van Microsoft-oprichter Bill en zijn aanstaande ex-vrouw Melinda Gates, trok de kar van de nieuwe investering voor Picnic. Met de investering wil Picnic de groep in Europa versnellen, vooral in Duitsland en Frankrijk. ,,Investeringen in gerobotiseerde fulfilment centers, elektrische voertuigen en een team van software-ontwikkelaars van wereldklasse zijn nodig voor de langetermijngroei”, meldt de internetsuper in een persbericht.

Medeoprichter Joris Beckers zegt ’ontzettend trots’ te zijn om met de Bill & Melinda Gates Foundation te gaan samenwerken. ,,Het was onze missie om een nieuw distributiesysteem van voedsel te ontwerpen dat niet alleen duurzaam is, maar dat ook het doen van boodschappen compleet vernieuwt. We blijven investeren in groei en technologie om de beste service aan onze klanten te bieden.”

Picnic startte in 2015 in Amersfoort en is sindsdien hard gegroeid. Langzaamaan waren in meer Nederlandse en Duitse steden de elektrische bezorgwagentjes te zien van de internetsuper, die voedsel rechtstreeks van de leverancier naar consumenten thuis brengt. Eerder trok Picnic al NPM Capital, het investeringsbedrijf van de familie Fentener van Vlissingen, en ABN Amro als investeerders aan.

Reageer of discussieer mee

Vond u Microsoft-oprichter Bill Gates steekt miljoenen in Picnic nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Microsoft-oprichter Bill Gates steekt miljoenen in Picnic” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…