Minder mensen met corona op de ic, omikronvariant BA.2 dominant

Minder mensen met corona op de ic, omikronvariant BA.2 dominant

Er zijn deze week minder mensen met corona opgenomen op de ic, blijkt uit cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Het aantal opnames op de verpleegafdeling is wel toegenomen.

Het aantal patiënten dat met corona in het ziekenhuis ligt, is vergeleken met vorige week gestegen. Op dit moment liggen er 1656 coronapatiënten in het ziekenhuis, vorige week waren dit er 1580. De stijging is alleen terug te zien op verpleegafdelingen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Minder mensen met corona op de ic, omikronvariant BA.2 dominant nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Minder mensen met corona op de ic, omikronvariant BA.2 dominant” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…