Na troostplekje stippelt Ferm Loenhout ook een troostwandeling uit

Na troostplekje stippelt Ferm Loenhout ook een troostwandeling uit

Aan het troostplekje in het sportpark De Dorens start een troostwandeling. Onderweg vind je woorden van troost en aangepaste muziek.
In het sportpark hebben leden van Ferm en de gemeentelijke technisch dienst een troostplek uitgewerkt. Het is een sfeervol plekje met een bank, bloemen en planten, een gedicht en woorden van troost, verbondenheid en hoop. Wie wil kan een trooststeen meenemen.

“Met de campagne Plant Troost wil Ferm een bron van troost zijn voor iedereen die worstelt met gemis, verlies, afstand of afscheid”, zegt Ria De Bie van het bestuur van Ferm. “Een belangrijk onderdeel van de campagne zijn de troostplekken.”

Burgemeester Dieter Wouters (CD&V) belichtte tijdens de opening de betekenis van troost. “Troost kan de mensen weer hoop en toekomst bieden. Door troost krijgt men weer vertrouwen en het zorgt voor een warme verbondenheid tussen mensen.”

Aan het troostplekje vertrekt een troostwandeling van ongeveer 4 kilometer lang. Wie wil kan de paarse plaatjes met het woordje ‘troost’ volgen. Aan het troostplekje en op vijf andere plaatsen verspreid over de wandeling, vind je bordjes met een mooie tekst over troost. Er staan ook bankjes langs het parcours zodat men ook eens kan rusten.

“Je vindt er ook een QR-code”, vult May Aernouts van het kernbestuur aan. “Als je deze scant, krijg je mooie, aangepaste muziek te horen. Ook de kinderen hebben hun eigen QR-code met muziek op hun maat.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Na troostplekje stippelt Ferm Loenhout ook een troostwandeling uit nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Na troostplekje stippelt Ferm Loenhout ook een troostwandeling uit” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…