Nederlanders downloaden massaal Deense coronapas-app

Nederlanders downloaden massaal Deense coronapas-app

Heb je de CoronaCheck-app nog niet? Zorg er dan voor dat je de juiste versie downloadt. Het Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn ziet namelijk dat veel Nederlanders nu de Deense versie downloaden. „Die is niet in Nederland te gebruiken”, laat het ministerie via Twitter weten.

Heb je de CoronaCheck-app nog niet? Zorg er dan voor dat je de juiste versie downloadt. Wij zien namelijk dat de Deense coronapas-app veel wordt gedownload, maar die is niet in Nederland te gebruiken.

iOS: https://apps.apple.com/nl/app/coronacheck/id1548269870
Andriod: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.rijksoverheid.ctr.holder&hl=nl&gl=US

Reageer of discussieer mee

Vond u Nederlanders downloaden massaal Deense coronapas-app nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Nederlanders downloaden massaal Deense coronapas-app” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…