Nederlands-Oostenrijkse Sara Marita Kramer mist Spelen door corona

Nederlands-Oostenrijkse Sara Marita Kramer mist Spelen door corona

PEKING – Sara Marita Kramer moet definitief een streep zetten door haar deelname aan de Winterspelen in Peking. De Nederlands-Oostenrijkse skispringster heeft weer positief getest op het coronavirus. Dit meldt de Oostenrijkse skibond.

De 20-jarige Kramer testte zaterdag al positief, maar hield hoop, als ze binnen vijf dagen negatief zou testen. Dat gebeurde helaas voor haar niet. „Onze grootste angst is de trieste werkelijkheid geworden. Sara Kramer kan niet meedoen aan Peking vanwege positieve Covid-testen, al voelt ze zich fysiek fit”, aldus de bond op Twitter.

Reageer of discussieer mee

Vond u Nederlands-Oostenrijkse Sara Marita Kramer mist Spelen door corona nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Nederlands-Oostenrijkse Sara Marita Kramer mist Spelen door corona” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…