Niemand wilde een QR code

Niemand wilde een QR code

Niemand wilde een QR code hebben, iedereen lachte mij uit. QR codes was niet hip, niet aantrekkelijk zo een wit vakje met zwarte stippen. Af en toe zag je een verdwaalde QR code op een busje, maar dat was het. We hebben het over 10 / 15 jaar geleden en zelfs 5 jaar gelden wilde niemand maar ook een aangepaste QR code.

Nu? Nu kunnen we niet meer zonder, overal waar je komt moet je afspraken maken, dat doe je met een QR code. Die brengt je naar de desbetreffende website met formulier. Of een QR code om wat te bestellen in je hotelkamer, alles is en wordt makkelijker gemaakt met QR codes.

Zelf een QR code maken

Tja, toen je nog niet websites had als deze waar je gratis een dynamische QR code kan aanmaken. Moest je wat anders, via mail kan je een code aanmaken, ook Google had bepaalde api’s waarmee je dat kon doen. Nu is alles makkelijk en simpel gemaakt. Met een druk op de knop draai je zo een QR code uit, die je naar wens en smaak kan stylen.

Gratis QRcode

Ja, overal bieden ze het aan, gratis QR code. Of de website zit vol spam, malware of je gaat uiteindelijk betalen voor je code. Nu maak je bij ons wel gratis een QR code aan, nooit betalen voor kliks, nooit betalen voor 10 scans, nee gratis en voor niets!

Reageer of discussieer mee

Vond u Niemand wilde een QR code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Niemand wilde een QR code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…