Niet-gevaccineerden moeten testen voor ze naar België mogen

Niet-gevaccineerden moeten testen voor ze naar België mogen

België heeft vrijdag de inreiseisen voor Nederland aangescherpt. Dat betekent dat niet-gevaccineerden moeten testen voor zij naar onze zuiderburen reizen. Dat meldt het Nederlandse ministerie voor Buitenlandse Zaken. Dat wijzigde het reisadvies, nu België heeft bepaald dat Nederland voortaan weer een ’rood’ gebied is. Dat heeft alles te maken met de hoge besmettingscijfers in ons land en de bijbehorende rode kleur waarmee we staan afgetekend op de Europese coronakaart.

Reizigers vanuit Nederland moeten, als ze België ingaan, een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs na een PCR-test kunnen overleggen. Wie dat niet kan, moet in quarantaine. Dat is met name voor niet-gevaccineerde Nederlanders slecht nieuws, aangezien je sinds 1 oktober moet betalen voor een test als je op reis wil.

De regels golden al voor Limburg, maar zijn nu voor heel Nederland vastgesteld. Ook Noorwegen nam overigens al maatregelen vanwege het hoge aantal besmettingen in Nederland. Aangezien wij door het land zijn aangemerkt als hoogrisicogebied, moeten niet-gevaccineerden tien dagen in quarantaine. Die mag je na 72 uur afbreken als je negatief test.

De grote vraag is of meer landen nu extra inreiseisen stellen nu wij rood zijn geworden op de Europese coronakaart. Volgende week dreigen een aantal provincies bovendien donkerrood te worden, het hoogste niveau van corona-alarm.

Reageer of discussieer mee

Vond u Niet-gevaccineerden moeten testen voor ze naar België mogen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Niet-gevaccineerden moeten testen voor ze naar België mogen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…