Niet meer feesten zonder QR-code

Niet meer feesten zonder QR-code

Niet naar een evenement kunnen als je niet volledig gevaccineerd bent. Sinds deze week is deze regel ingegaan op Curaçao. Ergens een drankje doen? Of een sportevenement bezoeken op een locatie waar meer dan honderd mensen bijeenkomen of waar gedanst wordt? Zonder QR-code is dat sinds deze week niet meer mogelijk.

De Curaçaose overheid heeft onlangs bekend gemaakt over te gaan op de invoering van de QR-code. Deze code kan online aangevraagd worden als je volledig gevaccineerd bent of met een herstelbewijs wanneer je al Covid hebt gehad. Ook Nederlanders kunnen met hun Nederlandse QR-code naar feesten.

Maar heb je je vaccinatie deels op Curaçao gehaald en deels in het buitenland, dan kun je nog geen QR-code krijgen en word je dus geweigerd. Net als toeristen uit niet-Europese landen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Niet meer feesten zonder QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Niet meer feesten zonder QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…