Nieuwe route met QR-codes: Met de fiets op ontdekkingstocht door Velsen

Nieuwe route met QR-codes: Met de fiets op ontdekkingstocht door Velsen

Bewoners en bezoekers van Velsen kunnen de gemeente vanaf de fiets gaan (her)ontdekken. Citymarketing Velsen heeft een gratis route uitgezet langs achttien culturele en monumentale plekken.

De fietsroute voert langs diverse musea, de schouwburg, maar ook langs plekken als Landgoed Duin & Kruidberg en Zeesluis IJmuiden. Bij elke locatie hangt een QR-code waarmee video’s te zien zijn met interessante weetjes of een spannend verhaal.

Hierdoor is de tocht ook erg geschikt voor kinderen. Een leuk spelelement: aan het eind van elke video verschijnt een letter in beeld. De achttien letters samen vormen een woord dat te maken heeft met de fietsroute.

De route is opgesplitst in een westelijk deel (route A) en een oostelijk deel (route B) met elk negen locaties. Op die manier kunnen deelnemers zelf kiezen in welk tempo ze de tocht maken. Er is genoeg ruimte om te stoppen voor een hapje en een drankje.

De fietsroute is een voorproefje op het evenement Ontdek Velsen. Dit vindt op zondag 12 september plaats. Op deze dag tonen culturele instellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven hun werk tijdens corona. Het vormt de start van het culturele seizoen en valt samen met de Open Monumentendag 2021. Deelname is gratis.

Geïnteresseerd in de fietsroute? Hij is te vinden op ijmuiden.nl/ontdekvelsen

Reageer of discussieer mee

Vond u Nieuwe route met QR-codes: Met de fiets op ontdekkingstocht door Velsen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Nieuwe route met QR-codes: Met de fiets op ontdekkingstocht door Velsen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…