Nieuwe vaccinatiecampagne: ‘Sjus wie Beppie’

Nieuwe vaccinatiecampagne: ‘Sjus wie Beppie’

Zangeres Beppie Kraft, Roda JC voetballer Richard Jensen, oud-bokser Arnold Vanderleyde en MVV-verdediger Rico Zeegers zijn de gezichten van een nieuwe vaccinatiecampagne van GGD Zuid Limburg: #mijnprik.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben Beppie Kraft en muzikant Bart Storcken donderdagmiddag opgetreden met het vaccinatielied ‘Sjus wie Beppie’. Hun gezichten zijn te zien op posters en social media posts. De deelnemers hebben ieder een korte, persoonlijke vlog opgenomen waarin ze delen waarom zij vaccinatie belangrijk vinden. Via een QR-code op de posters is hun persoonlijke verhaal te zien.

Onderdeel van de campagne is wijkvaccinatie. Met pop-up vaccinatielocaties wil de GGD vaccinatie toegankelijker maken. ‘Door te prikken zonder afspraak en tijdelijke locaties dicht bij huis te realiseren, worden barrières als afstand tot de drie huidige vaccinatielocaties en het maken van een afspraak weggenomen. De eerste pop-up vaccinatielocatie wordt zaterdag 14 augustus geopend in het Cultureel Centrum Corneliushuis in Heerlen’, zo laat de GGD weten.

Reageer of discussieer mee

Vond u Nieuwe vaccinatiecampagne: ‘Sjus wie Beppie’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Nieuwe vaccinatiecampagne: ‘Sjus wie Beppie’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…