Noorwegen heft coronamaatregelen op, nog wel afstand houden

Noorwegen heft coronamaatregelen op, nog wel afstand houden

Noorwegen heeft per direct het grootste deel van de coronamaatregelen opgeheven, hoewel er volgens premier Jonas Gahr Støre een golf van coronabesmettingen op komst is. Verder in dit liveblog onder meer: op elke twintig mensen bij wie het coronavirus wordt vastgesteld, wordt van slechts één persoon vastgesteld hoe hij of zij besmet is geraakt.

Noorwegen heft coronamaatregelen op, nog wel afstand houden

Noorwegen heeft per direct het grootste deel van de coronamaatregelen opgeheven, hoewel er volgens premier Jonas Gahr Støre een golf van coronabesmettingen op komst is. Het advies om minstens een meter afstand van anderen te houden en mondkapjes te dragen op drukke plekken blijft van kracht.

Thuiswerken is niet langer verplicht en restaurants mogen na 23.00 uur alcohol schenken. Huishoudens mogen weer meer dan tien mensen ontvangen. Het Scandinavische land ging in december in gedeeltelijke lockdown vanwege de zeer besmettelijke omikronvariant.

Buurland Denemarken is sinds dinsdag helemaal verlost van coronamaatregelen. Net als in Kopenhagen wordt ook in Oslo de bescherming van vaccinatie geprezen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Noorwegen heft coronamaatregelen op, nog wel afstand houden nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Noorwegen heft coronamaatregelen op, nog wel afstand houden” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…