OERmuseum in Diever zet wandeling uit langs QR-codes

OERmuseum in Diever zet wandeling uit langs QR-codes

De musea zijn nog dicht door de lockdown, maar in Diever heeft het OERmuseum een nieuw soort wandeling uitgezet. Het is een speurtocht, waarvoor je de telefoon nodig hebt om QR-codes te scannen. Alleen zo kunnen de QR-codes worden ontcijferd, in aanwijzingen die aangeven waar je het volgende label kunt vinden.

De QR-codes staan op labels met een rode mammoet, het logo van het OERmuseum dat binnenkort 15 jaar bestaat. De wandeling gaat door het dorp, langs archeologische bezienswaardigheden en door het Drents-Friese Wold. De aanwijzingen zijn duidelijk en de labels zijn niet moeilijk te vinden. Soms moet er echter wel even goed rond worden gekeken, gelezen en geklommen.

Onderweg verzamel je bovendien een geheime code, waarmee aan het eind van de speurtocht een schatkist geopend kan worden. Uit de schatkist mag de wandelaar een herinnering meenemen. De wandeling is 7 kilometer en kan worden ingekort tot 4 kilometer.

Het begin- en eindpunt is het OERmuseum aan de Brink in Diever. Meedoen met de speurtocht is op individuele basis en aanmelding is niet nodig.

Het OERmuseum in Diever. Foto: Photo by Joyce Dias from Pexels

Reageer of discussieer mee

Vond u OERmuseum in Diever zet wandeling uit langs QR-codes nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “OERmuseum in Diever zet wandeling uit langs QR-codes” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…