Onbegrip over registratie buitenlandse booster: waarom geen Nederlandse QR-code?

Onbegrip over registratie buitenlandse booster: waarom geen Nederlandse QR-code?

MILLINGEN – Nederlanders die over de grens een boostervaccinatie hebben gekregen, kunnen die nog altijd niet in de Nederlanse Coronacheck-app uploaden. Het zorgt voor frustratie, onder meer bij Nederlanders die in Spanje hebben overwinterd. Volgens het ministerie is er geen probleem.

Het geldt onder meer voor Han Gerritsen uit Millingen aan de Rijn die een boosterprik haalde in Spanje. Toen hij eenmaal met de camper terug was in Nederland, bleek dat de booster niet in Nederland geregistreerd kan worden.

,,Ik lijk wel een crimineel bij jullie, zei ik tegen de GGD. Want volgens jullie registratie ben ik niet gevaccineerd.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Onbegrip over registratie buitenlandse booster: waarom geen Nederlandse QR-code? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Onbegrip over registratie buitenlandse booster: waarom geen Nederlandse QR-code?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…