Onderzoeksraad voor Veiligheid publiceert vandaag rapport over qr code corona-aanpak

Onderzoeksraad voor Veiligheid publiceert vandaag rapport over qr code corona-aanpak

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) presenteert woensdag om 10.00 uur het eerste rapport over de aanpak van de coronacrisis tijdens de eerste golf. Hiervoor is met name gekeken naar de wijze waarop in verpleeghuizen met de crisis is omgegaan. Ook de voorbereiding en de communicatie door het kabinet komen voorbij.

Ook heeft de OVV de voorbereidingen op de pandemie, de crisisstructuur en de crisiscommunicatie van de overheid onder de loep genomen. Het onderzoek is mede op verzoek van het kabinet uitgevoerd.

In het eerste deelrapport wordt de periode maart 2020 tot september 2020, dus het begin van de pandemie voor Nederland, onder de loep genomen. “Het onderzoek naar de coronacrisis is een bijzonder onderzoek, omdat het eerste deelrapport verschijnt terwijl de crisis nog voortduurt”, aldus de OVV. De presentatie van de bevindingen door OVV-voorzitter Jeroen Dijsselbloem wordt rechtstreeks via internet uitgezonden.

In het onderzoek is volgens de OVV onder meer gekeken naar “de voorbereiding op een pandemie, de crisisbeheersing en de getroffen maatregelen en de uitfasering van deze maatregelen”. Daarnaast keek de OVV naar de effecten van de coronacrisis op de veiligheid van kwetsbare mensen in de samenleving. “Bijvoorbeeld door het wegvallen van reguliere zorg of maatschappelijke diensten.”

Het tweede deelrapport wordt rond de zomer verwacht. Dat richt zich op de periode september 2020 tot juli 2021. Er komt ook nog een derde onderzoek, waarin wordt gekeken naar de periode na juli 2021.

Reageer of discussieer mee

Vond u Onderzoeksraad voor Veiligheid publiceert vandaag rapport over qr code corona-aanpak nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Onderzoeksraad voor Veiligheid publiceert vandaag rapport over qr code corona-aanpak” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…