Ontdek hoe een Quooker in je keuken staat met de QR-code

Ontdek hoe een Quooker in je keuken staat met de QR-code

Altijd al eens willen weten hoe een Quooker bij jou thuis in de keuken zou staan? Dat gaat heel eenvoudig met Quooker augmented reality. Scan onderstaande QR-code met je smartphone, selecteer de gewenste kraan met de gewenste finish én klik op het icoontje view in AR.

Zo kan je op een leuke én makkelijke manier virtueel Quooker-kranen plaatsen in de omgeving dat jij wenst. Wordt het de Fusion met ronde of rechte uitloop? In klassieke stijl of juist modern? Of de Flex, met zijn handige uittrekslang? Stoer zwart, rvs, chroom, goud of messing patina? Voor elk type keuken en voor elke smaak is er een passende Quooker kraan.

Graag meer informatie over hele systeem? Zoek een Quooker-dealer in jouw buurt via de dealer locator of maak een afspraak in onze virtuele showroom.

Reageer of discussieer mee

Vond u Ontdek hoe een Quooker in je keuken staat met de QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Ontdek hoe een Quooker in je keuken staat met de QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…