Onze grootste wens voor het voorjaar: mondkapjes weg, net als de QR-code

Onze grootste wens voor het voorjaar: mondkapjes weg, net als de QR-code

Tijdens de persconferentie dinsdagavond kondigt minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) waarschijnlijk nieuwe versoepelingen aan. Veel coronamaatregelen gaan eind deze week de prullenbak in. Dat belooft een vrolijk voorjaar te worden. Waar kijken mensen naar uit? Mondkapjes scoren hoog, net als de QR-code – die moeten weg. Maar niet iedereen staat te juichen bij snel loslaten van de regels.

‘Ze zitten benauwd, de mondkapjes. De bril beslaat, ze belemmeren goed zicht, ik krijg er eczeem van en mijn oorschelpen gaan kapot. Optutten heeft ook geen zin, want dat verdwijnt in het kapje, ik ben net Bleke Bet. Irritante dingen zijn het’, laat Dienie Willemsen uit Wageningen weten.

Dus ja, daar kijkt ze wel naar uit, naar een leven zonder mondkapjes.

Mondkapjes scoren hoog, zo blijkt na een oproep op de site van deze krant met de vraag: ‘Veel coronamaatregelen gaan eind deze week de prullenbak in. Waar kijkt u straks naar uit?

Reageer of discussieer mee

Vond u Onze grootste wens voor het voorjaar: mondkapjes weg, net als de QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Onze grootste wens voor het voorjaar: mondkapjes weg, net als de QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…