Ook in Scheveningen collecteert men via QR-codes

Ook in Scheveningen collecteert men via QR-codes

Wanneer de Nierstichting volgende week zondag begint met collecteren zal er op Scheveningen enkel met een QR-code gewerkt. Deze code kan gescand worden waarna er een donatie kan worden gedaan.

De collectant heeft geen collectebus bij zich, maar de dit jaar nieuw geïntroduceerde QR-drager met daarop een QR-code. Deze nieuwe wijze van collecteren maakt dat de collecte aansluit bij de huidige betaalopties en zou veiliger en handiger zijn.

De jaarlijkse collecteweek van de Nierstichting vindt dit jaar plaats in de week van 19 tot en met 25 september. Alle donaties dragen bij aan genezing van nierziekten. Zodat kinderen met een nierziekte weer mee kunnen doen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Ook in Scheveningen collecteert men via QR-codes nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Ook in Scheveningen collecteert men via QR-codes” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…