Oostenrijk stapt op 19 februari over van 2G naar 3G

Oostenrijk stapt op 19 februari over van 2G naar 3G

Oostenrijk gaat de coronamaatregelen voor ongevaccineerden verder versoepelen, meldt bondskanselier Karl Nehammer. Deze groep mag vanaf 12 februari weer naar niet-essentiële winkels. Ook zijn ze vanaf 19 februari op vertoon van een negatief testbewijs weer welkom in de horeca en bij toeristische attracties.

In Oostenrijk geldt momenteel op veel binnenlocaties een 2G-beleid, waardoor alleen gevaccineerde en van COVID-19 genezen mensen toegang kunnen krijgen. Die regel wordt over een paar weken afgeschaft. De horeca en de toerismesector gaan volgende maand over op 3G.

Nehammer zei verder dat de avondklok twee uren later zal ingaan. Die gaat vanaf 5 februari pas om middernacht in. Op diezelfde dag worden de openingstijden van winkels en horecazaken verruimd en wordt het maximale aantal bezoekers bij evenementen verdubbeld tot vijftig.

Reageer of discussieer mee

Vond u Oostenrijk stapt op 19 februari over van 2G naar 3G nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Oostenrijk stapt op 19 februari over van 2G naar 3G” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…